蟹肉湯餃(使用金屬刀組隔板)

蟹肉湯餃(使用金屬刀組隔板)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 蟹肉 用紙巾擦乾
    170 克
  • (1根切碎,3根切絲)
    4 根
  • 蒜頭
    4 粒
  • 香油
    2 茶匙
  • 切碎
    3 茶匙
  • 水餃皮
    12 張
  • 雞高湯
    1300 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 冰糖粉
    1 茶匙
  • 青江菜 切段
    8 枝
  • 打散
    1 顆

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 16.398 g
Calorieën 1092 kJ / 260 kcal
Vetten 5.134 g
Vezels 2.688 g
Koolhydraten 37.111 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...