蟹肉湯餃(使用金屬刀組隔板)
TM6 TM5

蟹肉湯餃(使用金屬刀組隔板)

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 170 克 蟹肉 ,用紙巾擦乾
  • 4 根 蔥 (1根切碎,3根切絲)
  • 4 粒 蒜頭
  • 2 茶匙 香油
  • 3 茶匙 薑, 切碎
  • 12 張 水餃皮
  • 1300 克 雞高湯
  • 1 大匙 醬油
  • 1 大匙 味醂
  • 1 茶匙 冰糖粉
  • 8 枝 青江菜, 切段
  • 1 顆 蛋, 打散

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1092 kJ / 260 kcal
Eiwitten
16.398 g
Koolhydraten
37.111 g
Vetten
5.134 g
Vezels
2.688 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten