Apparaten en accessoires
龍井雞湯(使用金屬刀組隔板)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 人份
Ingrediënten
-
龍井茶葉15 克
-
水1500 克
-
薑 切片20 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊,先以滾水川燙700 克
-
紅棗 (約15克)5 顆
-
枸杞1 茶匙
-
甘草3 片
-
新鮮綜合菇類 去根部,剝散150 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
米酒½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
26.6 g
Calorieën
1887.7 kJ /
451.6 kcal
Vetten
29.7 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
18.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品專屬配件食譜
27 recepten
Taiwan
Taiwan