龍井雞湯(使用金屬刀組隔板)
TM6 TM5

龍井雞湯(使用金屬刀組隔板)

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 克 龍井茶葉
  • 1500 克 水
  • 20 克 薑 ,切片
  • 700 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊,先以滾水川燙
  • 5 顆 紅棗 (約15克)
  • 1 茶匙 枸杞
  • 3 片 甘草
  • 150 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,剝散
  • 1 ½ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 米酒

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1887.7 kJ / 451.6 kcal
Eiwitten
26.6 g
Koolhydraten
18.5 g
Vetten
29.7 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten