龍井雞湯(使用金屬刀組隔板)

龍井雞湯(使用金屬刀組隔板)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 人份

Ingrediënten

  • 龍井茶葉
    15 克
  • 1500 克
  • 切片
    20 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊,先以滾水川燙
    700 克
  • 紅棗 (約15克)
    5 顆
  • 枸杞
    1 茶匙
  • 甘草
    3 片
  • 新鮮綜合菇類 去根部,剝散
    150 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 米酒
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 26.6 g
Calorieën 1887.7 kJ / 451.6 kcal
Vetten 29.7 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 18.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...