Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 油
- 1 根 新鮮紅辣椒 ,切段
- 2 根 蔥 ,切段
- 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切條(約0.5公分)
- 60 克 新鮮黑木耳 ,切絲(約0.5公分)
- 100 克 熟竹筍 (真空包裝),切絲(約0.5公分)
- 1000 克 蔬菜高湯 (市售或自製)
- 2 大匙 醬油
- ½ 茶匙 鹽 ,依個人喜好調整
- 1 茶匙 白胡椒粉 ,依個人喜好調整
- 2 茶匙 太白粉 ,以50克水調勻
- 2 顆 蛋 ,打散
- 150 克 嫩豆腐 ,切條(約0.5公分)
- 3 大匙 烏醋 ,依個人喜好調整
- 2 大匙 白醋 ,依個人喜好調整
- 香油, 少許
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 637 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 2.9 g