四神湯(使用金屬刀組隔板)

四神湯(使用金屬刀組隔板)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 55min
4 人份

Ingrediënten

  • 豬小腸 洗淨切小段
    300 克
  • 米酒
    50 - 100 克
  • 1200 克
  • 大薏仁 浸泡4小時
    100 克
  • 乾燥蓮子 浸泡4小時
    30 克
  • 茯苓
    15 克
  • 1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 12.6 g
Calorieën 1122.8 kJ / 268.6 kcal
Vetten 14.2 g
Vezels 4.056 g
Koolhydraten 28.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...