雪濃湯(使用金屬刀組隔板)

雪濃湯(使用金屬刀組隔板)

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 55min
4 人份

Ingrediënten

  • 5100 克
  • 牛骨
    300 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 10 克
  • 米酒
    30 克
  • 牛腱肉 切塊(每塊約100克)
    300 克
  • 洋蔥 切塊
    150 克
  • 切蔥花
    10 克
  • 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 依個人口味調整
    ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 15.5 g
Calorieën 514.5 kJ / 123 kcal
Vetten 4.5 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 2.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...