蝦仁餛飩湯(使用金屬刀組隔板)

蝦仁餛飩湯(使用金屬刀組隔板)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
2 人份

Ingrediënten

  • 高麗菜葉 切塊
    300 克
  • 2 ¼ 茶匙
  • 豬絞肉
    150 克
  • 15 克
  • 醬油
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • 白胡椒粉
    ¾ 茶匙
  • 蝦仁
    120 克
  • 餛飩皮
    20 片
  • 蒜頭
    5 克
  • 只取蔥白
    5 克
  • 5 克
  • 香油
    1 ½ 大匙
  • 肉類高湯 (大骨或雞肉皆可)
    1200 克
  • 魚露
    1 茶匙
  • 榨菜
    40 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 25 g
Calorieën 1517 kJ / 366.5 kcal
Vetten 22.5 g
Vezels 2.5 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...