客家仙草雞湯(使用金屬刀組隔板)
TM6 TM5

客家仙草雞湯(使用金屬刀組隔板)

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 35 克 仙草乾
  • 600 克 帶皮雞腿肉, 切塊(約3-4公分)
  • 1300 克 水
  • 1 大匙 油
  • 3 朵 新鮮香菇 (約50克),切片
  • 12 粒 紅棗
  • 1 茶匙 米酒
  • 1 茶匙 香油
  • 1 大匙 枸杞
  • 1 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Voeding
per 1 人份
Calorieën
865 kJ / 206 kcal
Eiwitten
19.3 g
Koolhydraten
3 g
Vetten
12.3 g
Vezels
0.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten