客家仙草雞湯(使用金屬刀組隔板)

客家仙草雞湯(使用金屬刀組隔板)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 仙草乾
    35 克
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約3-4公分)
    600 克
  • 1300 克
  • 1 大匙
  • 新鮮香菇 (約50克),切片
    3 朵
  • 紅棗
    12 粒
  • 米酒
    1 茶匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 枸杞
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 19.3 g
Calorieën 865 kJ / 206 kcal
Vetten 12.3 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...