Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaking
- 200 g cashew nuts, raw (see Tip)
- 1 tsp salt
- water, filtered, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 probiotic capsules, contents only (see Tip)
- Voeding
- per 660 g
- Calorieën
- 8976 kJ / 2137.1 kcal
- Eiwitten
- 41.3 g
- Koolhydraten
- 72.1 g
- Vetten
- 185.8 g
- Vezels
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spelt pastry
Geen beoordelingen
Salt-free arrabbiata sauce
25min
Lemon Ginger Sour
Geen beoordelingen
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Spiced Apple Pie (TM5)
Geen beoordelingen
Tuna dip
15min
Mocha eggnog easter bake
1h 30min
Slow Cooked Navy Beans
14h 40min
Avocado dressing
10min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min