Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaking
- 200 g cashew nuts, raw (see Tip)
- 1 tsp salt
- water, filtered, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 probiotic capsules, contents only (see Tip)
- Voeding
- per 660 g
- Calorieën
- 8976 kJ / 2137.1 kcal
- Eiwitten
- 41.3 g
- Koolhydraten
- 72.1 g
- Vetten
- 185.8 g
- Vezels
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ground Beef Taco Filling
25 min
Lemon Feta Dressing
5min
Vegan gravy
40min
Beer Marinade
10 dk
Maple and Spice Glazed Ham
2 Std. 20 Min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1sa 10 dk
Salt-free chicken stock paste
45min
Green Olive Dip
10 dk
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Basic Black Beans
2 godz. 35 min
Zoodles with Broccoli Pesto
30 min