Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaking
- 200 g cashew nuts, raw (see Tip)
- 1 tsp salt
- water, filtered, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 probiotic capsules, contents only (see Tip)
- Voeding
- per 660 g
- Calorieën
- 8976 kJ / 2137.1 kcal
- Eiwitten
- 41.3 g
- Koolhydraten
- 72.1 g
- Vetten
- 185.8 g
- Vezels
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flourless Chocolate Coffin Cake
1h 5min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40min
Panellets
11 Std. 20 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20min
Rolled Salmon Pancakes
45min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Spiralised vegetable soup
9 Std.
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2h
Creamy Avocado Dip
10min