Fermented beetroot dip

Fermented beetroot dip

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 25u.
660 g

Ingrediënten

Soaking
  • cashew nuts, raw (see Tip)
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • water, filtered for soaking
Beetroot dip
  • beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
    500 g
  • salt to season
  • black pepper, ground to season
  • extra virgin olive oil plus extra for covering dip
    2 tbsp
  • garlic clove
    1
  • probiotic capsules contents only (see Tip)
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 660 g

Eiwitten 41.3 g
Calorieën 8976 kJ / 2137.1 kcal
Vetten 185.8 g
Vezels 23 g
Koolhydraten 72.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...