Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g owoców jagodowych, świeżych, np. malin, borówek, porzeczek
- 90 - 120 g cukru
- 10 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki, plus dodatkowa ilość otartej, do dekoracji
- 250 g sera ricotta, podzielonego na kawałki
- 100 g jogurtu naturalnego
- 400 g mleka
- 80 g kaszy jaglanej
-
1
łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
of 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1147.9 kJ / 274.4 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 78 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini serniczki z purée z mango z Varomy
3 Std.
Tiramisu truskawkowe
3h 35min
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
3 Std. 40 Min
Malinowe tiramisu z białą czekoladą
3h 15min
Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
50 min
Zapiekanka twarogowa z kaszą manną z gruszkami i żurawiną
1h 30min
Pudding migdałowy
30 min
Pieczone jabłka z twarogiem
50 min
Deser budyniowy z gruszkami i szafranem
2h 30min
Deser twarogowy z mango
15 Min
Warstwowy deser jaglany à la szarlotka
35 min
Jaglanka à la Snickers w słoiczkach
55min