Apparaten en accessoires
Rosa Schokoladen-Kokos-Choux (Windbeutel)
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 3u. 15min
12 Stück
Ingrediënten
Vorbereitung
-
weiße Kuvertüre in Stücken200 g
Kokos-Mürbeteig
-
Himbeeren, gefriergetrocknet24 g
-
brauner Zucker80 g
-
Butter weich, in Stücken60 g
-
Mehl60 g
-
Kokosraspeln50 g
Cremeux
-
Zucker40 g
-
Eigelb von ca. 3 - 4 Eiern60 g
-
Sahne140 g
-
Milch100 g
-
Salz½ TL
-
Speisestärke10 g
Choux
-
Milch65 g
-
Wasser65 g
-
Butter in Stücken60 g
-
Salz½ TL
-
Zucker½ TL
-
Mehl70 g
-
Eier glatt verquirlt2
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 Stück
Natrium
239 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1455 kJ /
348 kcal
Vetten
23 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
15 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2023
41 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2u. 10min
Rosa Macarons mit Erdbeer-Ganache
2u. 55min
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1u. 45min
Bananen-Affogato
13u.
Millefeuille
5u.
Bananen-Tarte-Tatin
50min
Mini-Ingwer-Kirsch-Panettoni
5u.
Orient-Fladenbrote
1u.
Festtags-Pavlova
3u. 30min
Bukarest - Papanasi
45min
Baklava
7u. 20min
Pavlova mit gemischten Beeren
5u. 30min