Apparaten en accessoires
Jalebi (Diwali)
Voorbereiding. 1u.
Totaal 3u.
25 Stück
Ingrediënten
-
Safranfäden½ TL
-
Wasser, heiß75 g
-
Mehl100 g
-
Speisestärke10 g
-
Trockenhefe¼ Pck.
-
Zucker260 g
-
Joghurt, 3,5% Fett100 g
-
Wasser250 g
-
Nelken2
-
Zimtstange½
-
Kardamomkapseln angedrückt2
-
Öl zum Ausbacken
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Natrium
3 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
248 kJ /
59 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indisch Kochen
5 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Rumänische Hackfleischröllchen (Mititei)
9u.
Croissants
6u. 30min
Frittierte Milch (Leche frita)
3u. 30min
Supplì alla romana
4u. 15min
Spanische Tortilla
45min
Dubai-Schokolade
1u. 20min
İçli Köfte
2u.
Baklava
7u. 20min
Sultan Lokumu (Grieß-Kokos-Dessert)
3u.
Fladenbrot - Türkische Pide
1u. 50min
Künefe
1u.
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
1u. 20min