Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 250 g de arroz
- 45 g de aceite de cacahuate
- 100 g de cebolla cambray, en trozos
- 15 g de jengibre, pelado
- 2 chiles de árbol secos
- 50 g de cacahuate pelado
- 400 g de camarones medianos crudos, limpios, en trozos (1 cm)
- 40 g de salsa de soya
- 20 g de miel
- 20 hojas de lechuga francesa
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 844 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la diabla
30 min
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Filete de res con dos salsas
40 min
Tacos de pescado empanizado sin gluten
35 min
Arrachera al café con salsa de alcaparras
30 min
Pastelitos de robalo
35 min
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25 min
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
1h 25min
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1h
Timbal de camarones al limón y sandía
30 min
Pescado en hoja santa
30 min
Trucha al vapor con puré de brócoli
40 min