Apparaten en accessoires
冬季蔬菜湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
8 人份
Ingrediënten
-
韭蔥 切段100 克
-
洋蔥 切半1 顆
-
培根片70 克
-
橄欖油40 克
-
皺葉甘藍 切成細長條200 克
-
罐裝敏豆 (罐頭), 瀝乾 (瀝乾後重量為540克)1 罐
-
紅蘿蔔 切小塊300 克
-
蕪菁 切小塊100 克
-
牛肉高湯塊1 塊
-
水700 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
9 g
Calorieën
407 kJ /
168 kcal
Vetten
8 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
中西式湯品
9 recepten
Taiwan
Taiwan