Apparaten en accessoires
韭菜炒带子
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
2 人份
Ingrediënten
-
油20 克
-
带子 约8-10个,一切二200 克
-
韭菜 切段洗净沥干200 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
生抽15 克
-
料酒15 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1044.6 mg
Eiwitten
10.1 g
Calorieën
725 kJ /
173.5 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
9.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
快手海鲜料理
10 recepten
China
China