Apparaten en accessoires
麦饭
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
3 人份
Ingrediënten
-
茼蒿 切5-6厘米段,洗净沥干500 克
-
全麦面粉60 克
-
蒜头4 瓣
-
新鲜小米椒 切段3 根
-
油30 克
-
醋20 克
-
生抽40 克
-
水 蒸煮用500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1056.2 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
928 kJ /
222 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
24.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
地道中国菜:春天的鲜美
10 recepten
China
China