Apparaten en accessoires
雪菜蒸小黄鱼
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
2 人份
Ingrediënten
-
小黄鱼 约三条250 克
-
油15 克
-
新鲜冬笋 切丝30 克
-
雪菜 切末60 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐¼ 茶匙
-
葱 切段1 支
-
料酒2 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
23.5 g
Calorieën
881 kJ /
210.5 kcal
Vetten
11.8 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
品味江南
69 recepten
China
China