Apparaten en accessoires
葱香拌莴笋白萝卜丝
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
白萝卜 切丝250 克
-
莴笋 切丝250 克
-
盐10 克
-
矿泉水适量
-
盐 (约½满茶匙)3 克
-
糖 (约½满茶匙)3 克
-
葱 切末6 根
-
油25 克
-
麻油10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1171 mg
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
861 kJ /
206 kcal
Vetten
17.8 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
10.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
夏日凉拌菜
10 recepten
China
China