Apparaten en accessoires
雪菜冬笋肉丝
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份
Ingrediënten
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
料酒1 茶匙
-
油25 克
-
雪菜 切末200 克
-
笋 选新鲜冬笋, 去皮切丝150 克
-
糖 (optioneel) (见要诀)½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
7.5 g
Calorieën
567 kJ /
135 kcal
Vetten
9.6 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
4.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
饗食弄堂
66 recepten
China
China