雪菜冬笋肉丝

雪菜冬笋肉丝

4.6 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 猪里脊肉 切丝
    100 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 25 克
  • 雪菜 切末
    200 克
  • 选新鲜冬笋, 去皮切丝
    150 克
  • 糖 (optioneel) (见要诀)
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 7.5 g
Calorieën 567 kJ / 135 kcal
Vetten 9.6 g
Vezels 1.1 g
Koolhydraten 4.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...