Apparaten en accessoires
黑豆猪尾汤
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 20min
5 人份
Ingrediënten
-
猪尾 切块 (3公分)250 克
-
鸡爪 去爪尖150 克
-
水1850 克
-
黑豆 浸泡1小时150 克
-
金华火腿 切片20 克
-
北海道干贝 洗净6 个
-
盐 适量调味½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
394 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
461 kJ /
110 kcal
Vetten
4 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
滋补月子餐
15 recepten
Internationaal
Internationaal