越式香茅猪肉

越式香茅猪肉

4.5 21 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
3 人份

Ingrediënten

  • 猪肩肉片 切条
    300 克
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 食油
    20 克
  • 蒜瓣 拍碎
    2 个
  • 新鲜香茅 切成薄片
    1 支
  • 1 茶匙
  • 酱青
    1 茶匙
  • 鱼露
    1 茶匙
  • 黑酱油
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 青柠 只取汁
    1 粒
  • 指天椒 (optioneel) ,切片
    1 条

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 893 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 1092 kJ / 261 kcal
Vetten 19 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...