Apparaten en accessoires
越式香茅猪肉
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
3 人份
Ingrediënten
-
猪肩肉片 切条300 克
-
盐¾ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
食油20 克
-
蒜瓣 拍碎2 个
-
新鲜香茅 切成薄片1 支
-
水1 茶匙
-
酱青1 茶匙
-
鱼露1 茶匙
-
黑酱油¼ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
青柠 只取汁1 粒
-
指天椒 (optioneel) ,切片1 条
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
893 mg
Eiwitten
18 g
Calorieën
1092 kJ /
261 kcal
Vetten
19 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
亚洲高温精选
12 recepten
Internationaal
Internationaal