越式香茅猪肉
TM6

越式香茅猪肉

4.6 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 克 猪肩肉片 ,切条
  • ¾ 茶匙 盐
  • 1 小撮 黑胡椒粉
  • 20 克 食油
  • 2 个 蒜瓣 ,拍碎
  • 1 支 新鲜香茅 ,切成薄片
  • 1 茶匙 水
  • 1 茶匙 鱼露
  • 1 茶匙 酱青
  • ¼ 茶匙 黑酱油
  • 1 茶匙 糖
  • 1 粒 青柠 ,只取汁
  • 1 条 指天椒 ,切片 (optioneel)

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1092 kJ / 261 kcal
Eiwitten
18 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
19 g
Verzadigd vet
5 g
Vezels
0 g
Natrium
893 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten