Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 食油
- 150 克 新鲜芫荽 ,包括根和茎
- 1 支 新鲜香茅 , 只取白色部分
- 3 - 6 条 指天椒 ,适量调味
- 20 克 小红葱
- 10 克 蒜瓣
- 5 克 新鲜南姜
- ½ 茶匙 孜然粉
- ½ 茶匙 芫荽粉
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 2 茶匙 糖
- 1 茶匙 峇拉盏
- 200 克 椰浆 (室温)
- 50 克 鱼露
- 20 克 酸柑汁
- 150 克 长豆 ,切成2公分长
- 200 克 西葫芦 ,切丁
- 500 克 鸡腿肉 , 去骨去皮,切条状 (2公分)
- 10 克 新鲜胡椒粒 (optioneel)
- 6 片 疯柑叶 ,去梗
- 30 克 新鲜九层塔 ,切碎
- 150 克 水
- 80 克 青椒 ,切块
- 100 克 樱桃番茄 ,切半
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1836.8 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2 g