Apparaten en accessoires
客家黄酒鸡
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 25min
5 人份
Ingrediënten
-
去骨鸡腿 (约4个鸡腿),带皮,切块 (4公分)1200 克
-
酱青10 克
-
糖蜜10 克
-
盐1 茶匙
-
麻油 额外准备1汤匙15 克
-
黄酒4 汤匙
-
老姜 切成薄片20 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
327 mg
Eiwitten
43 g
Calorieën
1825 kJ /
436 kcal
Vetten
24 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
滋补月子餐
15 recepten
Internationaal
Internationaal