客家算盘子

客家算盘子

2.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
5 人份

Ingrediënten

  • 2700 克
  • 芋头 ,去皮,切丁(2公分)
    500 克
  • 3 茶匙
  • 木薯粉
    150 克
  • 蒜瓣
    8 个
  • 小红葱
    20 克
  • 虾米 ,浸泡在热水中30分钟
    15 克
  • 食油
    30 克
  • 干鱿鱼丝 ,浸泡在热水中30分钟
    10 克
  • 干香菇 ,浸软,去蒂,切成薄片
    4 朵
  • 干黑木耳 ,浸软,切条
    3 朵
  • 猪肉碎
    100 克
  • 蚝油
    1 汤匙
  • 麻油
    1 茶匙
  • 黑酱油
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 新鲜红辣椒 ,切丝
    1 条
  • 青葱 ,切葱花
    2 小支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1553 mg
Eiwitten 11 g
Calorieën 2013 kJ / 409 kcal
Vetten 15 g
Vezels 9 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...