Apparaten en accessoires
Kirsch-Streusel-Kuchen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
12 Stücke
Ingrediënten
-
Sauerkirschen (680 g)1 Glas
-
Butter weich, in Stücken220 g
-
Zucker220 g
-
Mehl300 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 TL
-
Backpulver½ Pck.
-
Eier3
-
Salz1 Prise
-
Haferflocken fein70 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
5 g
Calorieën
1602 kJ /
382 kcal
Vetten
17 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2u.
Kirschkuchen vom Blech
1u. 20min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4u. 15min
Rotkäppchen-Kuchen
4u.
Himbeer-Käsekuchen
8u.
Himbeer-Frischkäse-Torte
2u. 30min
Pfirsich-Schmand-Krümelkuchen
3u. 30min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9u. 30min
Basic-Käsekuchen
10u.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2u. 30min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1u. 5min
Apfel-Streuselkuchen
1u. 30min