Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Mandeln
Teig
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 5 Eier
- 50 g Milch
- 400 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 1200 g Äpfel, geschält, geviertelt
- 2 EL Zitronensaft
- 250 g Mehl
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 120 g Zucker
- 1 Prise Salz
- ½ TL Zimt
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1707 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Käsekuchen mit Mandarinen
9h 20min
Erdbeer-Sahne-Torte ohne Gelatine
2h 30min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5 min
Himbeer-Käsekuchen
8 Std.
Apfel-Streuselkuchen
1h 30min
Zwetschgenkuchen
2h
Rotkäppchen-Kuchen
4 godz.
Basic-Käsekuchen
10h
Elsässer Apfelkuchen
5 Std. 10 Min