Apparaten en accessoires
Russischer Zupfkuchen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
16 Stücke
Ingrediënten
Teig
-
Butter in Stücken200 g
-
Zucker150 g
-
Mehl350 g
-
Kakao30 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Ei1
Füllung und Fertigstellung
-
Butter weich, in Stücken180 g
-
Zucker200 g
-
Eier4
-
Magerquark500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
9 g
Calorieën
1698 kJ /
406 kcal
Vetten
22 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Käsekuchen
1u. 30min
Donauwellen
2u. 30min
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1u. 55min
Rahmkuchen
9u. 25min
Himbeer-Quark-Streusel
7u. 20min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9u. 30min
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3u.
Maulwurfkuchen
2u. 30min
Streusel-Mohn-Käsekuchen
7u. 15min
Himbeer-Käsekuchen
8u.
Rotkäppchen-Kuchen
4u.
Russischer Zupfkuchen vom Blech
1u. 30min