Apparaten en accessoires
Kirschkuchen vom Blech
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
20 Stücke
Ingrediënten
Rührteig
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Zucker300 g
-
Eier4
-
Milch250 g
-
Mehl500 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Salz1 Prise
Belag und Fertigstellung
-
Schmand200 g
-
Saure Sahne200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht50 g
-
Speisestärke30 g
-
Zucker80 g
-
Zitronensaft10 g
-
Kirschen entsteint1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
6 g
Calorieën
1500 kJ /
358 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zeit für Kirschen
11 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1u. 20min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1u.
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1u. 45min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1u. 20min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9u. 30min
Schmand-Kirsch-Kuchen
50min
Apfel-Streuselkuchen
1u. 30min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45min
Rotkäppchen-Kuchen
4u.
Kirsch-Streusel-Kuchen
1u.
Apfel-Käsekuchen
1u. 40min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2u. 30min