Babyfreundliche Hühner-Nuggets mit Quinoakruste und selbstgemachten Tomatenketchup

Babyfreundliche Hühner-Nuggets mit Quinoakruste und selbstgemachten Tomatenketchup

3.5 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
3 Portion

Ingrediënten

Tomatenketchup
  • geschälte Tomaten, aus der Dose
    1000 g
  • rote Paprika gewaschen, entkernt, in Stücken
    180 g
  • rote Zwiebel geviertelt
    130 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Rotweinessig
    100 g
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Muskat, gemahlen
    1 Prise
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Paprikapulver, geräuchert
    1 TL
  • Dattelsirup
    80 g
    80 g Agavendicksaft
Hühner-Nuggets
  • Quinoa gekocht, gekühlt
    80 g
  • Mandeln, gemahlen
    30 g
  • Sesamsamen
    10 g
  • Zwiebelpulver
    ½ TL
  • Knoblauch, granuliert
    ½ TL
  • Ei (Größe M) verquirlt
    1
  • Hühnerbrustfilet in Streifen (4 cm x 1 cm)
    340 g
  • Öl
    1 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 113 mg
Eiwitten 36 g
Calorieën 1480 kJ / 353 kcal
Vetten 16 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...