Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)

Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
6 portions

Ingrediënten

  • kangaroo fillet partially frozen and cut into pieces (2 cm)
    500 g
  • celery cut into pieces (approx. 5 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • onion cut into quarters
    1
  • carrot cut into pieces (approx. 5 cm)
    80 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • red wine
    80 g
  • dried bush tomato (optional)
    50 g
  • ground lemon myrtle
    ½ tsp
  • ground saltbush
    ½ tsp
  • ground sea parsley
    ½ tsp
  • dried bush tomato powder
    ½ tsp
  • ground pepperleaf
    ½ tsp
  • ground wattleseed
    ½ tsp
  • sea salt
    1 tsp
  • lemon myrtle leaves, crushed
    3
  • cooked pasta of choice

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 405.4 mg
Eiwitten 21 g
Calorieën 1079.3 kJ / 258 kcal
Vetten 11.4 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 13.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...