
Compatibele versies
Poisson blanc au miso avec haricots verts et purée de pois chiches
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pâte miso
- 30 g de sucre
-
1
c. à soupe de miel
of 1 c. à soupe de mirin -
2
c. à soupe de vin blanc
of 2 c. à soupe de sake - 1 c. à soupe de sauce soja
- 4 c. à soupe d'huile de sésame
- 4 de filets de poisson blanc, sans peau (± 200 g chacun)
- 30 g d'huile végétale et un peu plus pour graisser
-
200
g de champignons shiitake frais en tranches (1 cm)
of 200 g de champignons frais en tranches (1 cm) - 800 g de pois chiches en boîte égouttés (± 500 g de pois chiches égouttés)
- 300 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 10 g de gingembre frais pelé, en tranches (2 mm)
- 300 g d'haricots verts frais (ou congelés)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 636.5 kcal / 2663 kJ
- Eiwitten
- 46.3 g
- Vetten
- 29 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vezels
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Natrium
- 1628.6 mg