Poisson blanc au miso avec haricots verts et purée de pois chiches

Poisson blanc au miso avec haricots verts et purée de pois chiches

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
4 portions

Ingrediënten

  • de pâte miso
    50 g
  • de sucre
    30 g
  • de miel
    1 c. à soupe
    1 c. à soupe de mirin
  • de vin blanc
    2 c. à soupe
    2 c. à soupe de sake
  • de sauce soja
    1 c. à soupe
  • d'huile de sésame
    4 c. à soupe
  • de filets de poisson blanc, sans peau (± 200 g chacun)
    4
  • d'huile végétale et un peu plus pour graisser
    30 g
  • de champignons shiitake frais en tranches (1 cm)
    200 g
    200 g de champignons frais, en tranches (1 cm)
  • de pois chiches en boîte égouttés (± 500 g de pois chiches égouttés)
    800 g
  • d'eau
    300 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de gingembre frais pelé, en tranches (2 mm)
    10 g
  • d'haricots verts frais (ou congelés)
    300 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 636.5 kcal / 2663 kJ
Eiwitten 46.3 g
Vetten 29 g
Koolhydraten 51.6 g
Vezels 12.9 g
Verzadigd vet 4 g
Natrium 1628.6 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...