Pain sans gluten au sésame et au kasha

Pain sans gluten au sésame et au kasha

3.8 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 50min
1 pièce

Ingrediënten

  • 100 g de lait
  • 200 g d'eau minérale
  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 1 c. à soupe de miel
  • 120 g de farine de riz
  • 120 g de farine de châtaigne
  • 40 g de farine de sarrasin
  • 40 g de fécule de pomme de terre
  • 10 g de sel
  • 4 c. à soupe de graines de sésame
  • 2 c. à soupe bombées de graines de kasha (sarrasin grillé)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pièce

Natrium 3949.3 mg
Eiwitten 20.6 g
Calorieën 4647.5 kJ / 1110.8 kcal
Vetten 8.5 g
Vezels 9.2 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraten 239.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...