Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 1 - 2 kolby kukurydzy, cukrowej, świeżej, obranej, dł. ok. 20 cm, pokrojonej na 3 równe kawałki (patrz wskazówka)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 367 kJ / 87.7 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 1.5 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 25.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25 Min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 min
Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g)
25 Min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min
Gotowanie kukurydzy w wodzie
40 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 Min