Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 30 g sera pecorino, pokrojonego na 3 cm kawałki (optioneel)
- 150 g wędzonego wieprzowego podgardla (guanciale), pokrojonego w 1 cm kostkę
- 15 g oliwy z oliwek
- 320 g makaronu, suchego, typu spaghetti
- 1 jajko
- 3 żółtka
- 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 szczypta soli, plus dodatkowa ilość do gotowania makaronu
- woda, do gotowania makaronu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2999 kJ / 716.8 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 42.2 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne all'arrabbiata
20p
Makaron a'la carbonara
30p
Spaghetti Bolognese
40 min
Spaghetti carbonara
25p
Spaghetti carbonara
40 min
Tagliatelle z boczkiem, szynką i śmietaną
25p
Klasyczny wolno gotowany sos boloński
5 Std.
Spaghetti aglio e olio
35p
Makaron farfalle z sosem śmietanowym z wędzonym łososiem
25p
Makaron z sosem z trzech serów
15 min
Tagliatelle z krewetkami
30p
Pizza marinara
1u. 35min