Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 500 - 800 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 82 kJ / 20 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Delikatne rumienienie marchewki
15 Min
Rumienienie cukinii
20 Min
Gotowanie na parze pasternaku (200-500 g)
20 Min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15 Min
Waniliowy erytrytol
72 Std.
Kiszone marchewki (TM6)
72h 40min
Tofucznica
30 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 dk
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 dk
Risotto z dynią i serem
50 Min
Drożdżowe ciasto dyniowe
2 Std. 15 Min