Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 300 - 450 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 82 kJ / 20 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kompot wiśniowy
35 min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30min
Cappuccino czekoladowe
10min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20min
Rumienienie cukinii
20min
Gotowanie na parze pora (450-800 g)
30min
Rumienienie papryki
20min
Wolno gotowany wywar wołowy na mięsie i kościach (z osłoną noża miksującego)
3h 50min
Rumienienie pieczarek
25min