Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 300 - 450 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 82 kJ / 20 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Delikatne rumienienie marchewki
15 min
Rumienienie cukinii
20 min
Gotowanie na parze pora (450-800 g)
30min
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35 min
Rumienienie bakłażana
30min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30min
Gotowanie na parze 2 bananów z czekoladowym nadzieniem
20 min
Rumienienie szparagów
20 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 Min
Purée ziemniaczane (z osłoną noża miksującego 2.0)
35 min