Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 300 - 450 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 82 kJ / 20 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie pieczarek
25 Min
Różowe pierogi z kozim serem i ziemniakami
1h 30 min
Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze pora (450-800 g)
30 min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15 min
Gotowanie na parze pasternaku (550-1000 g)
30 min
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25 Min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15 min
Rumienienie papryki
20 min
Gomasio z zieloną częścią pora
40 min