Lentegroenten terrine met kervel emulsie

Lentegroenten terrine met kervel emulsie

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
6 porties

Ingrediënten

De terrine
  • water
    300 g
  • wortelen in staafjes
    100 g
  • verse sperziebonen
    100 g
  • verse tuinbonen
    50 g
  • verse doperwten
    50 g
  • gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water
    4
  • kokosmelk
    500 g
  • espelette peper
    2 snuifjes
  • zout
    1 tl
De kervel emulsie
  • verse kervel
    1 bos
  • limoensap
    30 g
  • olijfolie
    30 g
  • water
    30 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 253.5 kcal / 1048.2 kJ
Eiwitten 6.3 g
Vetten 20.8 g
Koolhydraten 7.8 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 14.5 g
Natrium 367 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...