Apparaten en accessoires
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
6 porties
Ingrediënten
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
367 mg
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Vetten
20.8 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
14.5 g
Koolhydraten
7.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Kruimeldeeg
5 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2 Std. 10 Min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Keine Bewertungen