Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De terrine
- 300 g water
- 100 g wortelen, in staafjes
- 100 g verse sperziebonen
- 50 g verse tuinbonen
- 50 g verse doperwten
- 4 gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water
- 500 g kokosmelk
- 2 snuifjes espelette peper
- 1 tl zout
De kervel emulsie
- 1 bos verse kervel
- 30 g limoensap
- 30 g olijfolie
- 30 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1048.2 kJ / 253.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 367 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Vegan pudding
15 min
Pulled barbecue jackfruit
25 min.
Gevulde vis
1hod. 50min
Fijngehakt rauw vlees
35min
Crème anglaise
15 min
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Gevulde veggieslakken
45 min.
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Tomaat en Chili jam
1h 15 min.
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25 min