
Apparaten en accessoires
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
6 porties
Ingrediënten
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
253.5 kcal /
1048.2 kJ
Eiwitten
6.3 g
Vetten
20.8 g
Koolhydraten
7.8 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
14.5 g
Natrium
367 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux