Apparaten en accessoires
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
6 porties
Ingrediënten
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
367 mg
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Vetten
20.8 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
14.5 g
Koolhydraten
7.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Vegan kruimeldeeg
45min
Runderpastei met bier
1u. 40min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min