Apparaten en accessoires
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
6 porties
Ingrediënten
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
367 mg
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Vetten
20.8 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
14.5 g
Koolhydraten
7.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Rucola taart
Keine Bewertungen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Vleesbouillonpasta
45 Min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50 Min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min