Carpaccio de beterraba com burrata (Modo descascar)

4.3 4 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 doses

Ingrediënten

Molho
  • azeite
    150 g
  • vinagre
    60 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    30 g
  • mostarda de Dijon
    1 c. chá de
  • xarope de ácer
    15 g
    10 g mel
  • manjericão, seco
    2 c. chá de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    2 pitadas de
Carpaccio de beterraba
  • beterraba crua cortada em metades
    800 g
  • água
    1100 g
  • azeite
    1 c. chá de
  • rúcula
    50 - 80 g
  • queijo burrata cortado em pedaços
    230 g
  • romã (optioneel)
    2 c. sopa de
  • noz pecan (optioneel) cortada em pedaços
    2 c. sopa de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 419.1 mg
Eiwitten 8.3 g
Calorieën 1296 kJ / 309 kcal
Vetten 25.9 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 12.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...