Carpaccio de beterraba com burrata  (Modo descascar)
TM6

Carpaccio de beterraba com burrata (Modo descascar)

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

Molho

  • 150 g azeite
  • 60 g vinagre
  • 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
  • 1 c. chá de mostarda de Dijon
  • 15 g xarope de ácer
    of 10 g mel
  • 2 c. chá de manjericão, seco
  • ½ c. chá de sal
  • 2 pitadas de pimenta preta

Carpaccio de beterraba

  • 800 g beterraba crua cortada em metades
  • 1100 g água
  • 1 c. chá de azeite
  • 50 - 80 g rúcula
  • 230 g queijo burrata cortado em pedaços
  • 2 c. sopa de romã
  • 2 c. sopa de noz pecan cortada em pedaços

Voeding
per 1 dose
Calorieën
1296 kJ / 309 kcal
Eiwitten
8.3 g
Koolhydraten
12.2 g
Vetten
25.9 g
Verzadigd vet
6.8 g
Vezels
3 g
Natrium
419.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten