Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho
- 150 g azeite
- 60 g vinagre
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
-
15
g xarope de ácer
of 10 g mel - 2 c. chá de manjericão, seco
- ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
Carpaccio de beterraba
- 800 g beterraba crua cortada em metades
- 1100 g água
- 1 c. chá de azeite
- 50 - 80 g rúcula
- 230 g queijo burrata cortado em pedaços
- 2 c. sopa de romã
- 2 c. sopa de noz pecan cortada em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1296 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 419.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash de lentilhas e cogumelos
45 Min
Speculoos (Bolacha flamenga)
1 Std. 10 Min
Pita com salada de ovos de codorniz e bacon e húmus de abacate
2h
Tisana de tomilho, hortelã e canela
10 Min
Polenta cremosa ao molho de funghi
35 dk
Salada de batata com iogurte
55 Min
Creme de pupunha e queijo brie
45 Min
Repolho roxo agridoce
25 Min
Pasta de grão de bico (homus)
40 dk
Suco de laranja, mirtilo e gengibre
10 Min
Molho de laranja e curry
10 Min
Minestrone
45 Min