Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)

Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)

4.5 148 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porciones

Ingrediënten

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 500 g de jitomate en trozos
  • 30 g de aceite
  • 2 cubos de caldo de pollo o de vegetales
  • 600 g de pierna de cerdo en cubos (3 x 3 cm)
  • 2 hojas de laurel secas
  • 400 g de calabaza en cubos (2 x 2 cm)
  • 200 g de elote desgranado congelado o fresco o de lata (drenado)
  • 2 chiles serranos (optioneel) enteros, para dar un poco de picante
  • sal al gusto, sobre las calabazas y los elotes
  • pimienta negra molida al gusto, sobre las calabazas y los elotes

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 94.5 mg
Eiwitten 36.4 g
Calorieën 1797.2 kJ / 429.6 kcal
Vetten 21.1 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraten 25.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...