![Carne en su jugo, estilo Jalisco Carne en su jugo, estilo Jalisco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E8FA45A-13FB-4D57-9FDC-36218C76F48F/Derivates/3F1B23B4-2F18-4BB8-866B-A3122AF0A198.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de cebolla, en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 chiles verdes, frescos
- 400 g de tomate verde, enteros si son pequeños o por la mitad
- 1 ramita de cilantro fresco
- 1 cubo de caldo
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 40 g de aceite vegetal
- 100 g de tocino
- 800 g de filete de res, en trozos (1,5 cm de grosor)
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 11135.9 kJ / 2661.6 kcal
- Eiwitten
- 177.6 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 198.8 g
- Verzadigd vet
- 63.1 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 8070.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de pollo con chorizo y papas
45 Min
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4 Std. 30 Min
Espagueti rojo
20 Min
Enchiladas con crema de epazote
40 Min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 min
Camarones cremosos a la diabla
40 Min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 min
Muslos de pollo a la cerveza.
1 Std. 30 Min
Pescado a la Veracruzana
30 Min
Papitas negras
55 Min
Caldo de queso
40 Min
Cochinita Pibil Demo
15 Min