Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole

Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole

3.3 48 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u.
8 porzioni

Ingrediënten

Pan brioche
  • 150 g di latte
  • 5 g di zucchero
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 200 g di farina tipo 00
  • 150 g di farina manitoba
  • 2 tuorli
  • 1 limone la scorza grattugiata
  • 30 g di olio di oliva
  • 1 pizzico di sale
Crema pasticcera alle fragole
  • 300 g di fragole pulite e a pezzi
  • 80 g di zucchero
  • ½ limone il succo filtrato
  • 60 g di latte intero
  • 2 tuorli
  • 40 g di farina tipo 00
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
  • zucchero di canna q.b.
  • zucchero a velo a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 136.4 mg
Eiwitten 9.1 g
Calorieën 1421.5 kJ / 339.8 kcal
Vetten 11.3 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraten 53.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...