Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan brioche
- 150 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 30 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera alle fragole
- 300 g di fragole, pulite e a pezzi
- 80 g di zucchero
- ½ limone, il succo filtrato
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di latte intero
- 2 tuorli
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- zucchero di canna q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1421.5 kJ / 339.8 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 136.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandoro TM6
15h 15min
Torta di rose
2 godz.
Ripieno per torta di mele
45 min
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15 min
Colomba
9h
Pizza caprese
9h
Torta di rose
2 godz.
Torta frangipane alle mele
2h 20min
Torta noci e cioccolato
1h 30min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 godz.
Torta della nonna (TM6)
1h 30min
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.