Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
of 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 299.2 kJ / 71.5 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 92.9 g
Alternatieve recepten
Gelato al caramello salato (TM6)
14h
Salsa al caramello (TM6)
1h 30 min
Panna cotta alle mandorle
6h 30 min
Crema catalana
40 min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Panna cotta (per 2 persone)
5 Std. 30 Min
Panna cotta
6h 30 min
Topping al cioccolato
25 Min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15 min
Cheesecake alla crema catalana
4 Std.
Crema Bimby ® (TM6)
45 min
Caramello liquido
35min