Panna cotta con salsa al caramello

Panna cotta con salsa al caramello

4.3 87 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 6u. 20min
12 porzioni

Ingrediënten

Panna cotta
  • 750 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di latte
  • 100 g zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda
Salsa al caramello
  • 250 g zucchero
    250 g di zucchero grezzo
  • 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1030 g di acqua
  • 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
  • 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 cucchiaio di aceto

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 2.5 g
Calorieën 299.2 kJ / 71.5 kcal
Vetten 92.9 g
Koolhydraten 9.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...