
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de feuilles de persil frais
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g d'huile de noix de coco
-
200
g d'anneaux de calamar
of 200 g de calamars entiers, petits préalablement nettoyés - 200 g de poulpe frais coupé en morceaux (2 cm)
- 1 - 2 pincées de safran
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
-
200
g de moules préalablement nettoyés
of 200 g de palourdes fraîches - 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 160 g de tomates coupées en morceaux
- 80 g de vin blanc sec
- 730 g d'eau
-
2
c. à café de fumet de poisson maison
of 2 c. à café de bouillon de légumes en pâte - ½ - 1 c. à café de sel
- 2 - 3 pincées de poivre moulu
- 1 citron jaune coupé en quartiers pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670.5 kcal / 2805.4 kJ
- Eiwitten
- 34.3 g
- Vetten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 74.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Natrium
- 1286.7 mg