Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Foietaj
- 200 g unt nesărat, cuburi (1-2 cm), apoi înghețat pentru 20 minute
- 200 g făină, plus pentru presărat
- 90 g apă, rece
- ½ linguriță sare
Topping
- 100 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 500 g apă
- 250 g sparanghel subțire
- 190 g unt nesărat, cuburi
- 6 gălbenușuri, de la ouă mijlocii
-
4 ½
lingurițe zeamă de lămâie
of 4 ½ lingurițe oțet (cidru/vin alb) - ¼ linguriță sare
- 4 prize piper negru măcinat
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 4421 kJ / 1057 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 87.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lipie (Flammkuchen) cu caise, jambon Serrano și rucola
Geen beoordelingen
Sangria
10 Min
Friptură sous-vide cu sos cremos de lămâie
1 Std. 30 Min
Legume rădăcinoase cu sos olandez cu hrean
Geen beoordelingen
Pak choi și orez cu șuncă
40 Min
Cremă de portocale de Sevilla
15 Min
Vinete sotate (200 g)
30 Min
Varză murată călită
50 Min
Salată de toamnă cu pui și farro
Geen beoordelingen
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Geen beoordelingen
Tort de Paște cu nucă de cocos și ciocolată
3u.
Cocktail cu limetă și grapefruit
10 Min