
Apparaten en accessoires
Paaspastei
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u.
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Voeding per 1 portie
Calorieën
491 kcal /
2052 kJ
Eiwitten
36.5 g
Vetten
31.1 g
Koolhydraten
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Geen beoordelingen
Gegratineerde coquilles
25min
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Marsepein halve maan koekjes
30min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Kerstman macarons
3u. 20min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min