Apparaten en accessoires
Paaspastei
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u.
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36.5 g
Calorieën
2052 kJ /
491 kcal
Vetten
31.1 g
Koolhydraten
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Vegan boter
Geen beoordelingen
Chocolade babka
3u.
Taart met peer en brie
1u. 10min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Oranje gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
Lams- en Quinoastoofpot
Geen beoordelingen
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min