Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 150 g bloem en iets meer om te bewerken
- 75 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 50 g water
Vulling
- 100 g uien, gehalveerd
- 4 takjes verse bladpeterselie
- 150 g gerookte gekookte ham
- 700 g varkensnek (procureur), ontbeend, in blokjes
- 1 ei
- 30 g cognac
- 1 afgestreken tl gemalen peper
- 15 g zout
- 6 hardgekookte eieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2052 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 31.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Ovenburger
1h 45min
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 min
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Alpenmacaroni
45 Min
Levercake
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15 min