
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 150 g bloem en iets meer om te bewerken
- 75 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 50 g water
Vulling
- 100 g uien, gehalveerd
- 4 takjes verse bladpeterselie
- 150 g gerookte gekookte ham
- 700 g varkensnek (procureur), ontbeend, in blokjes
- 1 ei
- 30 g cognac
- 1 afgestreken tl gemalen peper
- 15 g zout
- 6 hardgekookte eieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2052 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 31.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Batbout met kaas
30 min
Glazuur
5 Min
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Geen beoordelingen
Witlof met ham, gegratineerd met comté
Geen beoordelingen
Aardappel-wortel hapjes
Geen beoordelingen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Keftedes (gehaktballen)
Geen beoordelingen
Ovenburger
Geen beoordelingen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Geen beoordelingen