Apparaten en accessoires
Paaspastei
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u.
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36.5 g
Calorieën
2052 kJ /
491 kcal
Vetten
31.1 g
Koolhydraten
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Geen beoordelingen
Frangipane met peer
1u. 30min
Zomerse pastasalade
30min
Spaghetti carbonara
30min
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Appel en citroen krans
50min
Creatief Basisbrood
45min
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.
Speculoospasta
10min
Banketbakkersroom
15min