Apparaten en accessoires
Paaspastei
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u.
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36.5 g
Calorieën
2052 kJ /
491 kcal
Vetten
31.1 g
Koolhydraten
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 h 20 min
Rijst met Zeevruchten
No ratings
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
No ratings
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Gember schillen
No ratings
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
No ratings
Gegrilde octopus met aardappelen
2 h 45 min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
No ratings
Koken van parelspeltgraan
No ratings
Eendenlever
33 h
Crème anglaise
15 min
Mayonaise
5 min