Apparaten en accessoires
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Voorbereiding. 15u.
Totaal 1u. 20min
8 porties
Ingrediënten
Pecannotencrumble-topping
-
boter in blokjes, en iets meer om in te vetten115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak60 - 70 g
-
pecannoten gehakt85 g
-
bloem115 g
Zoete aardappelvulling
-
zoete aardappelen in halve manen (2,5 cm dik)680 g
-
water1110 g
-
boter in blokjes115 g
-
volle melk115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak30 - 60 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren2
-
mini marshmallows140 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
250 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
2316.4 kJ /
553.6 kcal
Vetten
33 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
16.1 g
Koolhydraten
60.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Geen beoordelingen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Gevulde vis
1u. 50min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Champignon- en chocolademuffins
1u.
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Geen beoordelingen
Ezogelin Soep
1u. 5min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min