
Apparaten en accessoires
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Voorbereiding. 15u.
Totaal 1u. 20min
8 porties
Ingrediënten
Pecannotencrumble-topping
-
boter in blokjes, en iets meer om in te vetten115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak60 - 70 g
-
pecannoten gehakt85 g
-
bloem115 g
Zoete aardappelvulling
-
zoete aardappelen in halve manen (2,5 cm dik)680 g
-
water1110 g
-
boter in blokjes115 g
-
volle melk115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak30 - 60 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren2
-
mini marshmallows140 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
553.6 kcal /
2316.4 kJ
Eiwitten
7 g
Vetten
33 g
Koolhydraten
60.5 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
16.1 g
Natrium
250 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Pompoen Chai Latte
Geen beoordelingen
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Geen beoordelingen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Vloeibare custard
Geen beoordelingen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min