Apparaten en accessoires
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Voorbereiding. 15u.
Totaal 1u. 20min
8 porties
Ingrediënten
Pecannotencrumble-topping
-
boter in blokjes, en iets meer om in te vetten115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak60 - 70 g
-
pecannoten gehakt85 g
-
bloem115 g
Zoete aardappelvulling
-
zoete aardappelen in halve manen (2,5 cm dik)680 g
-
water1110 g
-
boter in blokjes115 g
-
volle melk115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak30 - 60 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren2
-
mini marshmallows140 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
250 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
2316.4 kJ /
553.6 kcal
Vetten
33 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
16.1 g
Koolhydraten
60.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Appel en citroen krans
50min
Tiramisu Smoothie
5min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min