Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
- butter, for greasing
- 60 g caster sugar
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp cream of tartar
- 20 g plain flour
- 40 g cornflour
- 2 whole eggs, separated, room temperature
- ½ tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp water, hot
Orange custard
- 380 g orange juice
- 50 g cornflour
- 80 g white sugar
- 1 egg
- 600 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp gelatine powder
- 60 g butter, softened
- 40 g orange liqueur
- 250 g plain sweet biscuits
Orange icing
- 100 g icing sugar
- 30 g orange juice
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1376.3 kJ / 327.7 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 114.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanilla slice
26sa 5 dk
Apple cake
1 Std.
Butter biscuits
50 Min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 Min
Yoyo slice
2 Std. 30 Min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Haupia Pie
3 Std.
Layered Jaffa® slice
2 Std. 30 Min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min