Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura riso
- 300 g di riso bianco glutinoso (giapponese)
- 580 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 ½ cucchiaini di sale
Onigiri
-
150
g di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
of 150 g di filetti di salmone fresco cotto, a tocchetti - 5 fogli di alga kombu, tagliata a strisce (2x5 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1204.5 kJ / 287.8 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 507.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30 Min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Noodles di riso yakisoba
30 Min
Okonomiyaki
1 Std.
Ramen
14 Std. 30 Min
Sushi burger
45 Min
Melanzane al curry (vegan)
50 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Pollo Garam masala con riso basmati (Bimby Friend)
40 Min
Sushi Burrito
45 Min
Ramen giapponese (TM6)
5 Std.
Torta glassata al cioccolato al vapore
1 Std. 30 Min