Onigiri

Onigiri

4.1 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

Cottura riso
  • 300 g di riso bianco glutinoso (giapponese)
  • 580 g di acqua
  • ½ - 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 ½ cucchiaini di sale
Onigiri
  • 150 g di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
    150 g di filetti di salmone fresco, cotto, a tocchetti
  • 5 fogli di alga kombu tagliata a strisce (2x5 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 507.3 mg
Eiwitten 7.3 g
Calorieën 1204.5 kJ / 287.8 kcal
Vetten 3.6 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 0.4 g
Koolhydraten 60.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...