Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de alubias secas (judías blancas secas)
- 1000 g de agua fría (reserve 1 vaso de agua del remojo para cocer)
Cocción
- 1300 g de agua
- 120 g de cebolla cortada en trozos
- 70 g de zanahoria cortada en trozos
- 100 g de puerro cortado en rodajas
- 1 - 2 dientes de ajo sin pelar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 5 granos de pimienta negra
-
1
hoja de laurel seca
of 1 ramita de hierbas frescas variadas (perejil, hierbabuena, menta, tomillo, romero, etc.) - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 888 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 338.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Cocción de garbanzos
9 godz. 40 min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25 min
Garbanzos con arroz
35 Min
Acelgas con patatas
45min
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Pochas guisadas con pato
1h 10min
Pote asturiano
26h 30min
Bol de arroz rojo, verduras y naranja con vinagreta
50min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min