Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de garbanzos secos
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de agua caliente
Cocción
- 1400 g de agua (más 400 g de agua muy caliente)
- 120 g de cebolla cortada en trozos
- 70 g de zanahoria cortada en trozos
- 100 g de puerro cortado en rodajas
- 1 - 2 dientes de ajo sin pelar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 5 granos de pimienta negra
-
1
hoja de laurel seca
of 1 ramita de hierbas frescas variadas (perejil, hierbabuena, menta, tomillo, romero, etc.)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1204 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 455.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jardinera de verduras en vinagre
984 Std.
Cocción de alubias
9 godz. 20 min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14h 40min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14h 40min
Garbanzos en cocción lenta TM6
14h 40min
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Acelgas con patatas
45 Min
Sopa de arroz
30min
Cocción de arroz integral
35min
Caldo de verduras
35min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Cocción de garbanzos
12h 55min