Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 去骨雞腿排 ,切塊(約2公分)
- ¾ 茶匙 鹽
- 4 大匙 咖哩粉
- 4 大匙 原味優格
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約4公分)
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
- 10 克 薑
- 5 克 蒜頭
- 1 大匙 油
- 200 克 南瓜 ,切片(約1公分)
- 100 克 新鮮四季豆 ,切段(約3公分)
- 少許 黑胡椒粉
- 橄欖油 ,適量
- 200 克 杏鮑菇 ,切片(約1公分)
- 600 克 高湯
- 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 1 大匙 黑糖
- ½ 大匙 日式醬油
- ½ 顆 紅甜椒 ,切塊 (約3公分)
- ½ 顆 黃甜椒 ,切塊 (約3公分)
- 120 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約3公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1442.5 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 9.5 g